Detectivemarketing.com

Kontakt

Vi arbetar i nätverk med konsulter, experter och forskare. Beroende på uppdragsgivare och projekt. Därmed är vi fler och kan arbeta både med stora och mindre uppdrag.

Kontakt_Stefan_EngesethStefan Engeseth, VD
08-651 44 54 0704-44 33 54
Skype: stefan_engeseth
förnamn ( a ) detectivemarketing.com
E-post till Stefan

Biografi:  Författare, konsult, föreläsare och gästprofessor. Stefans idéer är innovativa och framtidsorienterade. Stefan har hållit hundratals föreläsningar och workshops i olika delar av världen för företag och akademiska institutioner.

Kontakt_Ulf_PetersUlf Peters, vVD
0705-23 22 58
förnamn ( a ) detectivemarketing.com
E-post till Ulf

Biografi:  Nationalekonom. Inriktad på utveckling, profilering och marknadsföring av nya koncept. Specialitet är att strukturera nya möjligheter till bärkraftiga koncept som motsvarar klart definierade värden för samtliga berörda. 30 års erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling, förändringsprocesser och utveckling/lansering av koncept på identifierade marknader internationellt i både stora och små organisationer. Talar 10 språk (varav 7 flytande).

Kontakt_ZozanZozan Bozarslan, COO
0739-36 62 40
förnamn ( a ) detectivemarketing.com
E-post till Zozan

Biografi:  Lång erfarenhet från olika branscher med bred kompetens inom entreprenörskap, kommunikation, sociala medier, PR, marknadsföring, projektledning, utbildning, juridik. Genomfört internationella projekt.
Talar sju språk.

Kontakt_Mats_AnderssonMats Andersson, Advisor
0708-19 00 19
förnamn ( a ) detectivemarketing.com
E-post till Mats

Biografi:  Ledare som VD, CEO och SO i internationella bolag och nationella med fokus på tillväxt och lönsamhet 15 – 20%. Har genomfört mycket lönsamma företags försäljningar och börsintroduktioner i USA, England och Sverige. Talar resultatets språk.

Kontakt_Per_NilssonPer Nilsson
Gäst-bloggare

Biografi:  Per är digital entreprenör som oftast jobbar med start-ups och tillväxtbolag. För tillfället arbetar han med det svenska start-up bolaget Roombler. Exempel på bidrag på bloggen är bl.a. om Petter Stordalen och SAAB.

Citera oss gärna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Detective Marketing™® is a int. registered trademark of Stefan Engeseth.

© 1999-2018 Stefan Engeseth. Photos etc may be used for editorial purposes. When quoting text or using visuals, cite the source: DetectiveMarketing.com and photographer, illustrator.

We take no responsibility for keeping this site/blog links up-to-date (or for the content).

Bookmark and Share