Detectivemarketing.com

Konsult

Konsultation som levererar nytänkande lösningar inom ledarskap, affärsutveckling, strategi, Internet/sociala medier, marknadsföring, varumärken, försäljning, kreativitet/produktutveckling och anpassas till olika branscher. Workshops (kreativitet, inspiration och nya synsätt på företagets möjligheter). Sex års arbete ligger bakom den metodik vi använder för att finna nya möjligheter i företag och organisationer. Vi arbetar med medelstora företag och internationella Fortune 500 företag.

Unika konsulttjänster:

För mer information kontakta: Stefan Engeseth, 0704 44 33 54. E-post till Stefan.
Sharkonomics konsultinsatser (PDF)
Konsult presentation (PDF)
Exempel på konsultuppdrag
Se även:

Jag har sagt till många kollegor att Stefan är den mest nyfikna vuxna person jag någonsin träffat. Han frågar ’Varför?’ upprepade gånger tills han kommer till den verkliga kärnan av ett problem, utmaning eller möjlighet. Han närmar sig situationer med ett öppet förhållningssätt och inspirerar team genom att erbjuda alternativa perspektiv som utmanar de ’sanningar’ som vi alla utvecklar över tid som ett resultat av erfarenhet.
   Stefan har arbetat nära vårt sälj- och marknadsföringsteam på Bio-Works under en period på 15 månader som en inspirerande föreläsare och coach och hjälpt oss att hitta våra inre hajar. Tillsammans har vi workshoppat ett antal idéer om hur man kan identifiera, attrahera och behålla nya kunder och resultaten talar för sig självt (titta bara på Bio-Works Investor Relations hemsida för att se vårt resultat).
   Jag rekommenderar varmt Stefan till alla team som vill vässa sina kommersiella färdigheter. Om du inte ärligt kan svara på frågan ’Är du en haj?’ med ett ’Ja’, bjud in Stefan till ett möte och hör vad han kan erbjuda.

VD Jonathan Royce, Bio-Works