Föreläsare

Stefan Engeseth är en fantastisk föredragshållare!
Peo Axelsson, VD, Marknadscheferna

600 Bilhandlare i stående ovationer. Läs mer.

Vi tredubblade omsättningen efter en Sharkonomics föreläsning.
Juhani Heikkilä, VD, Bite Mark och Anläggning AB

Bästa talare: Bank & Finans Konferens.
Retail Summit in Prague (750 personer).

Videos med föreläsare / gästprofessor Stefan Engeseth. Kontakta Stefan eller din talarbyrå för mer information.

Stefan´s föreläsningar levererar nytänkande inom trender, marknadsföring, varumärken, försäljning, ledarskap, Internet/sociala medier som anpassas till olika branscher. Workshops (kreativitet, inspiration och nya synsätt på företagets möjligheter – koncept ide Ikea).
Har föreläst för t.ex. Ericsson (HK), Disney Nordic (HK),  TEDx, TRE, Audi, VW, AGA, Statoil, Oracle, OMD, Danske Bank, Roche, Strålfors, Handelsbanken, Gulltaggen, Posten, Oriflame, fler exempel, samt Internets-, entreprenörs-, kreativitets-, marknads-, akademiska- och affärsseminarier.
Stefan är baserad i Stockholm men föreläser även utomlands på samma seminarium som Sir Richard Branson, Chris Anderson, Alexander Osterwalder, Guy Kawasaki, Guy Clapperton och Nobelpristagare mfl.
I USA (turné), Amsterdam, Prag, Dubai, Mumbai, Singapore, London, Brussels, New Zealand och Australia etc.

Föreläsare inom:

  • Sharkonomics – Attack -och försvarsstrategier för företag baserat på hajars beteende. Hajar är extremt anpassningsbara föreläsningen har anpassats för ex trender, bygg, internet, tryck, media, reklambyråer. Exempel på företag som deltagit. Talar presentation: Svenska och Engelska (doc).
  • Workshops (kreativitet, inspiration och nya synsätt på företagets möjligheter). Ofta håller vi workshops i syfte att öka samarbete och affärsnytta.
  • Marknadsföring/Varumärken/Sociala Medier.
  • ONE – Bli ett med kunden. ONE anpassas till ledarskap, Internet/sociala medier, marknadsföring, försäljning, varumärken, kreativitet/produktutveckling samt till olika branscher.
  • The Fall of PR and the Rise of Advertising.
  • Detective Marketing™

För mer information kontakta: Stefan Engeseth (e-post), 0704 44 33 54. Föreläsningspresentation (PDF).

Stefan Engeseth är annourlunda. Hans teorier är lika enkla som geniala men framför allt innovativa. Stefan fick oss att tänka nytt. Tänka rätt. Tänka framåt.
Anders Erlandsson, VD, Silvent AB

En dag med Stefan gjorde oss uppmärksamma på både hot och möjligheter som vi kanske inte annars reflekterat över. Med sin unika kunskap, entusiasm och humor attackerade han oss, och vi fick en mängd värdefulla insikter att ta med oss. Tack Stefan, för en mycket inspirerande dag i hajarnas vatten!
Katarina Stern / Magnus Alholme
Marknad- och försäljningsansvariga
Borås Elhandel AB

Stort tack för en superföreläsning!!!!!
Stefan Engeseth en veteran i MiG-sammanhang, presenterade innehållet i sin fjärde bok, Sharkonomics. Med entusiasm och levande exempel från hajriket exemplifierade Stefan modeller och insikter relaterade till framgång i näringslivet. Vi fick förståelse i att cirkulera kring bytet och att aldrig stanna upp………. för då blir man raskt uppäten av andra rovdjur som är snabbare och mer innovativt tänkande.
Tack Stefan för ännu en tankeställare!
Kristina Cohn Linde, VD, Marknadsföreningen i Göteborg, MiG

Finally something new and fresh! Straight to the point!
Tonje Elisabeth Aaroe, Industry Manager, Google

Stefan Engeseth is really a star and brilliant on stage! The audience loved his Sharkonomics lecture!
Lauri Sipilä, CEO, Finnish Marketing Association

Sharconomics innebär något nytt och sanslöst tänkvärt… Så glöm strikta flödesscheman till förmån för en hypersnabb, strömlinjeformad projektil med en jaktinstinkt och ett vasstandat leende av Guds Nåde.
MiG-Aktuellt (pdf), text Catharina Perlenius, nr 1, 2014.

Stefan Engeseths föreläsning om Sharkonomics, var vansinnigt intressant och gav ett inspirerande perspektiv på marknadsstrategi.
Daniel Hermansson, key account manager, Marknadsföreningen i Stockholm

Tack för ett fantastiskt Sharkonomics föredrag Stefan. Jag fick ett ordentligt bett i baken vilket gör att jag nu tagit ännu ett kliv på min vandring mot att både som privatperson och företagare vara mer på hugget.
Gabriella Brandon-Cox, certifierad coach och föreläsare

Successful agencies need to be in a constant attack mode. We have a lot to learn from sharks and Stefan Engeseth is a perfect guide for that. Just jump into the water with Sharkonomics, it’ll pay off.
Eka Ruola, CEO & ECD, hasan & partners

Fantastiskt inspirerande frukostseminarium.
Sofie Hamilton, Key Account Manager, Delorean

Jag känner mig jättenöjd med dagen. Kul att få lyssna till dig, otroligt annorlunda och tänkvärt! Och roligt!
AnnaCarin Hultberg, Svensk Handel

En strålande moderator.
Per J Andersson, journalist, författare och grundare av Vagabond Magazine

Boken ONE handlar om ett av dagens hetaste områden… om hur kundens energi kan styras att tjäna företagets syfte.
Internet World

Såååå bra!
Barbro Peiper, Projektledare, The Inspiration Company

Den största idéspruta jag sett… Stefans föreläsning gick från noll till hundra på kortare tid än de flesta bilar klara av.
UNG entreprenörskapsvecka/STARTcentrum

Det här är en av Sveriges främsta inspiratörer.
Arrangör

Galet bra. Hysteriskt inspirerande!
Maria Ruthström, Projektledare inom Utbildning

Författare, konsult, föreläsare och gästprofessor. Efter avslutade ekonomistudier så inledde Stefan en karriär som professionell dansare. På sin fritid läste han management och marknadsföringslitteratur, ett stort intresse som har lett till skapandet av hans egna teorier och koncept. Sex års arbete ligger bakom boken Detective Marketing och den metodik han utvecklat för att finna nya möjligheter i företag och organisationer. Stefans idéer är ofta innovativa och framtidsorienterade, ibland på gränsen till vad som anses traditionellt acceptabelt. Dock, baseras alla idéer på verkligheten om att utan innovation och visioner så överlever inte företag i dagens konkurrensutsatta affärsvärld. Internationell media har beskrivit honom som en av världens ledande experter och talare inom sitt område, men själv vill han se det han gör som sunt förnuft. Stefan har hållit hundratals föreläsningar och workshops i olika delar av världen för företag och akademiska institutioner.
Stefan Engeseth är gästprofessor, föreläsare, talare, föreläsare-talare, moderator och håller ofta interna workshop på företag eller i organisationer.

Se även:

Övrigt:
Presentationen läses med Acrobat
Video ett filmat 2009 av BlackboxTrendgalan. Video två föreläsning om Sharkonomics på Gulltaggen 2012.

Bookmark and Share

E-mail Stefan Email Stefan