Nyhetsbrev | nummer 1
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Sälj imorgon idag

Google CalenderIdag använder miljoner människor onlinealmanackor som synkroniserar dygnets 24 timmar, men trots det digitala stödet räcker inte tiden till. Tänk om Googles kalender kunde erbjuda ökad livskvalitet, fler timmar och tjäna multum samtidigt?

Föreställ dig att du idag skriver in i din almanacka att familjen i mars ska resa till Las Vegas. Vad är vårdet för dig att få reseinformation direkt, utan att behöva söka i dagar? För Google Adwords är vårdet miljoner. Med koppling till almanackor kan hela din framtid vara sökbar. För Hertz biluthyrning är det för sent att annonsera om du redan bokat idag vilken bil du ska ha när du anländer. Frågan är inte om utan hur mycket annonsörer skulle betala för Adwords i kalendern? Google har liksom andra blivit ifrågasatta i hur privatlivet kommersialiseras. Om de istället adderar mervärden för den som tillåter information kan de erbjuda 30 timmar på varje dygn.
Om de skapar en skala från 1 till 10 kring hur mycket information du önskar så kan 1 vara inget alls medan 2 är resmålsinformation och 3 förslag på nya saker att upptäcka där du bor. 4 kan innebära slumpmässiga möten på de platser du valt öka till valda platser i Google Earth. 5-7 kan vara mer personligt och ligga på en coachande nivå. 8-10 kan vara att göra om livet på en nivå som påminner om filmen The Game (där verklighet och fantasi mixas och utmanar din personlighet att utvecklas).
Annonsörer skulle kunna matcha sina resurser med hur myrstacken av miljoner användare reser och rör sig. T.ex. så kan hantverkare erbjuda renovering när kunderna är ute och reser. Hemtjänster som Hemfrid beroende på tider och luckor.
Kunder vet idag sitt vårde och med ovan skala för de själva välja hur privata respektive många timmar extra de vill få ut av resan, livet eller vardagen.
Tanken är att annonsörer inte vet vem du är som person ? utan kan bara informera om erbjudanden kopplat till planerade aktiviteter.

Sociala medier – hype eller mening?

Brian Solis bok EngageFå förändringar i näringslivet på senare tid har genererat så många möjligheter för företag att förändras som sociala medier. tyvärr har ofta litteraturen mer hype än mening och innehåll. Brian Solis senaste bok Engage är ett undantag som vi starkt rekommenderar. Läs mer.

7 av 975 poster från vår blogg
1. Video: BMW does Artisation in 3D
2. Redesigning the saying: People don't know what they want until you show it to them?
3. Start the innovation process, with a value proposition
4. Play with the business model, before you let it grow
5. Top 10 most popular posts
6. Electrolux reached 100 million people with Vac from the Sea project
7. Loyalty 2.0: Desperate branding

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden