Nyhetsbrev nr 5 - 2008
Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden

> Hemsida/blogg
> Böcker
> Konsultation
> Fler Nyhetsbrev 

  

Ettårsbröllop som film?
Tänk dig en smekmånad som varar ett år. Tänk dig ett bröllop med en garanterad väg ut, det vill säga att skilsmässan redan är inplanerad från dag ett. Då närmar du dig ett tema vi redan skrivit om och som vi kallade Ettårsbröllop. Nu har  filmindustrin visat intresse för just Ettårsbröllop.
Kanske beror det på att det är över 80 % singlar i storstäderna och det är en stor och köpstark målgrupp. Det vore nog ganska lätt att få in sponsorer som levererar resor, boende och inte minst en vit Audi med färska blommor och texten nygifta på. Dessutom skulle denna vita Audi ha fastkedjade, tysta, ölburkar på under ett år. Allt till ett värde av en miljon kronor. Självklart får de inte behålla något annat än minnena efter årets slut, det är känslorna som styr amoren. För att förstärka tidsramen kan tatuering erbjudas som tas bort efter ett år och att det på dag 366 sätts in kontaktannonser på båda personerna i riksmedia. Eller kanske ännu hellre i en eventuellt kommande tv-serie, tittarna kan ju lära känna paret under året.
Tills döden skiljer oss åt känns ju lite långdraget i en tid då man vill ladda ner nästa avsnitt av livet igår. Kanske vore denna idé något för forskare att studera, om det nu blir en del av verkligheten eller bara ännu en bröllopsillusion.
Hur tycker du att man kan förpacka ett sponsorpaket till paren som ingår i Ettårsbröllop? Vi kan inte lova att det blir en film av Ettårsbröllop men vi kan lova att vi säger JA den dag frågan ställs på rätt sätt.

Stefan Engeseth föreläsare/modertor
Nyligen föreläst för TRE, Strålfors, Drivhuset, Gyro International. Stefan får ofta uppdraget att få stabila företag i gungning så att rörelse framåt på marknaden kan uppstå.
Epost till Stefan. Mobil 0704 44 33 54


10 inspirationsposter ifrån vår blogg
1. Marlboro Deception: Smart anti-Advertising (modern Svensk reklam historia!)
2. YOU DJ: Idea for new TV/radio station
3. Only great minds can read this
4. The best thing Microsoft ever done (video)
5. Is Amnesty carton killing the Olympic spirit in Beijing? (video)
6. Joseph Haydn: 1700 high-tech
7. GTA 4: Game errors on purpose? (3 x video)
8. How to triple shopping on eBay.com
9. Using Naming as Raping can end up in a nickname
10. Pain is real happiness is not!