Nyhetsbrev | nummer 1
Detective Marketing
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Lönsamma nyårslöften

sommar strandGymmen är fyllda med nyårslöften. Kroppen skall i form till sommarens soliga stränder. Kan företag skapa lika energisk förändring med hjälp av nyårslöften?

Efter helgerna när batterierna är laddade lägger många energin på överfulla gym. Tänk om den energin kunde få företagen att utvecklas. De skulle kunna ske om man använde sina mål i form av markands- och afförsplaner som nyårslöften. Men inte samlas man efter jul och låter svetten rinna runt dessa planer. Ett gymkort räcker väl gott som nyårslöfte. Liksom planerna blir det en försäkring om att något nytt är på gång inför sommaren.

Liksom en personlig tränare på gymmen har vi fått in uppdrag på workshops med företag, så att deras markands- och afförsplaner kan omsättas till handling 2013. Det verkar som att många vill skapa lönsamma nyårslöften och ta för sig mer på marknaden.

Dårför erbjuder vi nu lösare av vårt nyhetsbrev möjligheten att komma i form med vad vi kallar workshops 2013! Till det fasta priset 2013:- x ambition = Workshops 2013/kontakta Stefan för mer information (priset gäller endast Jan/Feb 2013).

Följ med Bengan och Stefan till New York den 10-14 April, 2013

New YorkEfter väldigt lyckade resor och hög efterfrågan, erbjuder M Travel er att få följa med Bengt Bengan Göransson och Stefan Engeseth till New York i april 2013. Välkommen till ett spåckat schema i New York när vintern har lämnat staden och våren ligger i luften.

På schemat: Föreläsningar. H&M huvudkontor på Park Avenue. NYSE (bärsgolvet är ert). 4-stjärningt hotell på Manhattan. Limousin.

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden