Nyhetsbrev | nummer 6
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

SKAPA sommaren

Sommaren är inte kort när det mesta regnar bort. Regniga dagar ger näring åt kreativa idéer som kan gro och växa fram. Oavsett vad du skapar i sommar så har vi en läsning på hur din idé kan bli framgångsrik.

Många tror att bra ideer säljer sig själv, men för att de skall bli en framgång behöver de ha en magisk dimension. Efter att vi träffat några av vår tids mest framgångsrika uppfinnare, t. ex Sir Tim Berners-Lee som skapade Internet insäg vi att deras magi till framgång alla bygger på en sak; de hade alla förpackat sin ide så att den inte behövde övervinna motstånd mot det den nya läsningen s.k. Not invented here problematiken. Läs hur du förpackar din ide för framgång.

Marketing Week rankar Sharkonomics som ett av 2012 marknadsförings buzzwords

Marketing WeekEn av vårldens inflytelserika markandsföringstidningar Marketing Week spår att Sharkonomics kommer bli ett hett begrepp i styrelserummen 2012. "Sharkonomics: Marketing terms that will reach the boardroom in 2012." Marketing Week.

Das Sharkonomics och snart USA turne?

Efter den Nordiska boklanseringen av Sharkonomics, växte aptiten och nästa lansering var i Tyskland. "A unique illuminating business-event." Soho House Berlin
Nu har vi så många förfrågningar på föreläsningar och boklanseringar i USA att vi planerar en USA turne för Sharkonomics. Vill ditt företag synas i USA? Kontakta då görna Stefan, vi söker nu sponsorer/partner för boklanseringen i USA.

Sommar sång på StrömstadOperan

Charlotta Huldt RambergCharlotta Huldt-Ramberg förnyar operavärlden med nya scener och koncept, i sommar startar hon StrömstadOperan. Missa inte denna juvel av toner och intryck. Mer info.

Tips på sommar läsning

1. Var bra av Martin Deinoff. En bok om hur du lyckas i den digitala ekonomin. Mer info.
2. Mediababe av Jacqueline Kothbauer. En bok full med insidertips i konsten att skapa effekt av social media för dig som egentligen inte har tid. Mer info.
3. Management i en komplex vårld av Bo Rex. En bok som vänder upp-och-ner på management vårdens komplexa strukturer. Mer info.
4. Luck av Johan Lange. Ett konceptet för hållbart ledarskap. Mer info.
5. Ta skit! Och gör det till guld av Annika R Malmberg. Om vinsterna med att använda kritik för att utvecklas snabbare. Mer info.
6. Biologisk försäljning av Thomas Lundqvist. Om hur du för du hjärnan att vilja köpa. Mer info.
7. Göran Aldén egen TV-kanal (Youtube). Vass och träffsäker. Mer info.
8. Party Marketing av Harald Moe. En skön bok om marknadsföring. Mer info.
9. Viking Manifesto av Claes Andreasson, Steve Strid. En råskön bok för de som vill lära sig hur vikingarnas gjorde afförer långt innan de sålde möbler i platta paket. Mer info.
10. Skriv en egen bok i sommar. Hör av dig om du vill ha tips på att komma igång!

Läs våra 10 mest populära poster av 1.090 bloggposter

Läs topp 10 av 1.090.

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden