Nyhetsbrev | nummer 4
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Teorislakt

90 % av alla företag ljuger i sina platsannonser. Högt i tak, kreativt klimat och prestigeläst ledarskap. Det är ungeför lika mycket sanning som i kontaktannonser.

Varför? Det är lättare att ljuga än att åstadkomma förändring. tyvärr blir sanningen synlig och lögnerna dyra med dagens transparens och sociala medier.

I vårldsledande afförsmagasin som Harvard Business Review är rubrikerna tydliga, ledarskapet, marknadsföringen och allt företaget gör behöver förändras. Näringslivet skriker efter förändring samtidigt som kursplanen i skolorna ser likadan ut som tidigare. är det ett större problem en dagens skolmat? För den som vägar förändra behövs inga falska platsannonser, utan bara modet att ifrågasätta. Tiden är mogen för teorislakt som ämne för nästa Unplugged Speecheså .

Föreläsning: Teorislakt med Göran Adlén den 20 maj

Bild p� G�ran Ald�nGöran Adlén är allt annat än överlagom. Han är trendanalytiker, varumärkesguru, civilekonom och prisad förelösare och författare. För första gången ska han nu testa Unplugged Speecheså .

Glöm bort allt du lärt dig om organisation och marknadsföring, glöm Kotlers och Porters teorier, glöm böcker fyllda med gamla sanningar som inte är relevanta i det moderna samhållet. Varför har vi än idag 100 är gamla organisationsmodeller? Målet med teorislakten är inte slakten i sig, utan att skapa förnyelse, reflektion och inspiration som leder till förändring.Föreläsningsinnehåll: – Skapa förändring och förnyelse. – Sociala medier som förändringsmotor. – Konsten att få med sig sina medarbetare. – Organisation, varumärke, produkt och kunder.

Föreläsningspublik: Alla som gillar förändring.

Välkommen till tredje omgången av Unplugged Speechesså på SpaghettiOperan Regina den 20 maj. Varje gång har 160 personer anmålt sig så anmål dig/er görna redan idag. Vi har nu anlitat Simple Signup för att underlätta anmålan/betalning/kvitto.

Förelösare: Göran Aldén. Moderator: Stefan Engeseth.
Anmålan och betalning: Simple Signup. OSA senast den 12 maj.
Datum: Torsdagen den 20 maj. Kl 07.00-10.00 (föreläsningen börjar 07.30).
Plats: SpaghettiOperan Regina, Drottninggatan 71 A (mitt emot Centralbadet). Stockholm. Pris: 499:-/person/ exklusive moms. Priset inkluderar frukostbuffå .

Om Unplugged Speecheså : Föreläsningar fria från PowerPoint, laserpekare och distans. Målet är att fokusera på mötet och närheten till människor och innehåll. För att underlätta mötet har vi anlitat anmålan och betalningsläsning hos Simple Signup.

Mer info: Epost
Mer inspiration: Göran Aldén nyhetsbrev

Topp 10 mest populära posterna ifrån vår blogg
1. The Google city is born (video)
2. Testing iPad: Will Toys'R'Us buy Apple?
3. UFC + Marines = Targeting warriors (video)
4. From iPad to iCat (video)
5. Tiger Woods vs. Tonya Harding (video)
6. From YouTube to YouPorn
7. Briansolis.com: Lectures on relevance of social media
8. Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? (video)
9. Exclusive interview with Emanuel Rosen
10. Why Barack Obama will not be re-elected as president and how he could

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden