Nyhetsbrev | nummer 4, 2014
Detective Marketing
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Zlatan som målvakt?

M�lSäg Zlatan Ibrahimovic och de flesta målvakter tänker på förnedring. Men tänk om självaste supertalangen Zlatan var målvakten?

Att vara målvakt i skolans fotbollslag föll sig naturligt för vår då åttaåriga Stefan, med sina extra kilon tog han ju större plats i målburen. Att Zlatan några är senare skulle spela på samma fotbollsplan i Rosengörd hade han ingen aning om, men han förstod att utan målvakt vinner man inte många matcher.
I näringslivet jagas nu talangerna som aldrig förr, men Zlatan skulle inte bli utvald då han saknar de formella kraven. När det gäller att försvara sin marknad är det istället näringslivet som saknar kompetens.
Dårför efterfrågar många företag nu heldags workshops i syfte att skapa försvar inom företags baserat på Sharkonomics. De frågar även efter personal med talang, oavsett bakgrund. Äntligen för även talanger som Zlatan chansen av näringslivet att spela i deras nya försvar. Med Zlatan som målvakt blir det lättare att vinna matcher på marknaden.

Hur gick det för åttaåriga Stefan som målvakt? Laget var så bra att han sällan fick visa varken sin talang eller sina kilons fördel. Men målvaktsrollen gav honom en plats i laget.

Läs tips: 10 strategier hur du försvarar din marknad.

Dela på sociala medier: Länk till bild/nyhetsbrevet.

Pressklipp: En bild gav 2000 delningar på DN

DN artikelBilden ifrån vårt senaste nyhetsbrev hamnade i DN och fick 2000 delningar: Sms-nöden har ingen lag? Läs den sköna artikel av reporter Ulrika By, Dagens Nyheter.

Det verkar finnas en stark efterfrågan på goda, roliga nyheter om man ser till antalet delningar (2000 delningar delades vidare och vidare).

Frågan nu är om vi en dag för träffa den magiska mannen på fotoautomaten?

Fyra förska omdömen från föreläsningar för marknadsföreningar

Sharkonomics bokomslagNyligen gav Stefan en triologi Sharkonomics föreläsningar för marknadsföringsföreningar i Stockholm, Halmstad och Gävle. Ett triologi tack till er alla!

Snabbt simmade det runt sköna omdömen från föreläsningarna på sociala medier:

Såååå bra!
Barbro Peiper, Projektledare, The Inspiration Company

Galet bra. Hysteriskt inspirerande!
Maria Ruthström, Projektledare inom Utbildning

Fantastiskt inspirerande frukostseminarium.
Sofie Hamilton, Key Account Manager, Delorean

Tack för ett fantastiskt Sharkonomics föredrag Stefan. Jag fick ett ordentligt bett i baken vilket gör att jag nu tagit ännu ett kliv på min vandring mot att både som privatperson och företagare vara mer på hugget.
Gabriella Brandon-Cox, certifierad coach och förelösare

Topp 10 av 1240 poster från vår blogg

Nr 1: Lifespan of humanbeings is going up. Lifespan of corporations is going down alla topp 10 blogg poster.

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden