Nyhetsbrev | nummer 2-3
Detective Marketing
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Spela trenden

J-O och StefanAlla företag drömmer om att bli nästa trend. Få vet hur de skall bli mer trendiga. Idag avslöjar vi hur ni kan spela er trendiga med kultsporten bordtennis.

Trender startar ofta under ytan och bubblar upp till ytan gradvis, idag syns bordtennis allt oftare på MTV och Londons nattklubbar. Det startade med skådespelaren Susan Sarandon som fått Hollywood att spela bordtennis i sin växande klubb - SPiN som startade på trendiga hotell i staterna.

Trend är en match mellan tid och historien
Just nu långtar vi tillbaka till en tidsepok av social gemenskap. Bordtennisen erbjuder det i form av en tidskapsel fylld med unik äkthet (som i den här kultvideon).

En match med J-O
På ett av SPIN hotellen, fick Stefan frågan om han spelade bra? Svar: I am from Sweden! Dårefter var det match var kväll. Barndomsdrömmen att få slå några bollar med J-O Waldner växte. Hemma igen blev drömmen sann. Hur gick matchen med J-O? Han skulle lätt kunna vinna spelandes med en iPhone (gissa om det hade funkat på YouTube).

Varför dagens trender sökare borde spela bordtennis
I bordtennisens oförstårda tidskapsel ryms en gemenskap som när bortom den digitala vårlden. Att spela med en mästare som J-O ger en känsla av ödmjukhet, när du mörker att han vet vad du skall göra innan du själv vet det. De som kan förstå den känslan kan bli vinnare i trendspelet om vilka företag som är rätt eller fel på marknaden.

Nu blir vi fler

Tack vare ökad efterfrågan på våra konsulttjänster, workshops och föreläsningar har vi nu tagit in fler personer för att matcha efterfrågan. Det verkar som att fler ser vårdet i den resa som vi startade 1999 och de fyra böcker som ligger till grund för allt vi skapat, och skapar, med våra uppdragsgivare.

Businesses have plenty to chew on in Sharkonomics.
Martin Lindeskog, Bizsugar

Press klipp: Bortom förslagslådan – så ökar du kreativiteten i ditt företag. Entreprenör

Missa inte EA & Innovation conference den 19 mars

IRMIRMs konferens speglar ett ökat intresse från afförsutvecklare, verksamhetsarkitekter och verksamhetsutvecklare.
Öppningstalare Stefan Engeseth. Andra talare Martin Sykes tema: Storytelling och Capability Map, Rick van der Lans tema: Big data and Data virtualization.
Mer information och anmålan.

Missa inte Guldnyckeln den 21 mars

GuldnyckelnPrisutdelning, galakväll med stor inspirationsdag som är fylld av intressanta förelösare som Sir Terry Leahy, fd VD Tesco.
Mer information och anmålan.

Följ med Bengan och Stefan till New York

New YorkM Travel erbjuder er att följa med Bengt Bengan Göransson och Stefan Engeseth till New York den 24-28 april 2013 (ändrat datum). På schemat: Föreläsningar. H&M huvudkontor på Park Avenue. NYSE (bärsgolvet är ert). 4-stjärningt hotell på Manhattan. Limousin.

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden