Nyhetsbrev | nummer 8
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Var du på fejan i sommar?

fejanI folkmun kallas Facebook för Fejan. Vad många inte vet är att Fejan är en skärgårdsö.

På den 1,5 kilometer långa än finns en gästhamn med plats för cirka 40 båtar, men tänk om de fick 4,5 miljoner svenska Facebookanvändare att slå in GPS-koordinaterna i mobilen? Då skulle de fort segla förbi Gotland i antalet besökare.

Med sociala öbor kan besökarna både GILLA och öppna de blå dörrarna som borde pryda husen. Att få sitt varumärke att bli en nationell Facebook i folkmun måste vara en drömposition. För Fejan finns den möjligheten om de öppnar sina blå dörrar för fler vänner på fejan. På den 1,5 kilometer långa än kan folk då både gå och läsa av sin fejanstatus samtidigt.

Slumpen har sin egen karta, vi syns på fejan.

Sharkonomics en flygande bästsäljare på turné i Nya Zeeland, Australien och USA

flygande bokPocketshop, Arlanda är Sharkonomics en av de böcker som säljer mest. En perfekta bok att läsa på hög höjd? Kanske är det därför som vår Stefan Engeseth nu flyger på turné till både Nya Zeeland och Australien som förelösare på olika konferenser och Universitet mm. Flyg med på Facebook.com/Sharkonomics.

I USA är New York, Chicago och Silicon Valley bokat, med ett tiotal andra förfrågningar på föreläsningar planerar vi nu en USA turné för Sharkonomics.
Vill ditt företag synas i USA? Vi söker nu sponsorer/partner för boklanseringen i USA, kontakta då görna Stefan.

Missa inte Framtidsdagen 22 september

HolisticHur blir framtiden i hälsobranschen? Vilka trender måste man ha koll på? Hur blir man en vinnare i denna bransch? Förelösare: Göran Aldén, Jacqueline Kothbauer och Stefan Engeseth mfl.
Mer information och anmålan.

Missa inte Business Model Innovation 2012

IRMBrinner du för att utveckla framtidens afförer? Kom då och bli inspirerad och ta del i ett kreativt event tillsammans med afförsgurun Alexander Osterwalder och Stefan Engeseth den 10 oktober.
Mer information och anmålan.

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden