Nyhetsbrev | nummer 6-8
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Föreläsning med mannen som fick GOOGLEs personal att sjunga av inspiration...

Alan Gregerman, Professor i innovation från USA, föreläser på nästa Unplugged Speecheså den 22 augusti. Alan är en förelösare i vårldsklass inom afförer, kreativitet och strategi, som kommer ge svenskt kundbemötande en konstruktiv släng av förbättringsförslag.

På scen kommer Magnus Kroon, Afförsutvecklingschef SVENSK HANDEL att ställa frågor om vad Sverige kan lära sig av USA inom service och handel. Hjälp oss görna genom att klä dig som turist och prata något spånnande språk och se hur du blir bemött, eller ta hem dina erfarenheter från utlandssemestern och låt dina reflektioner landa i kommande seminariums diskussioner (alla reflektioner blir belönade).

Unplugged Speeches den 22 augusti med Alan Gregerman, Professor i innovation från USA

Alan GregermanFöreläsning med Alan Gregerman, mannen som fick Googles personal att sjunga av inspiration: "Totally engaging and insightful. Our folks are still singing your praises." Google. Alan's har skrivit bestsellerböcker och är omskriven i CNN, Business Week, Fox News etc. I konsultrollen arbetar han som VD på Venture Works globalt med företag som Marriott, Discovery, Pearson, GlaxoSmithKline inom de flesta branscher som detaljandel, banker, sjukhus och massor av exempel inom kundbemötande och innovation.


Välkommen till sjätte omgången Unplugged Speecheså en morgon med skratt, inspiration och många konstruktiva konkreta röd att inspireras av efter sommarens ledighet! Begränsat antal platser så anmål dig redan idag.


Förelösare: Alan Gregerman. Svensk Handel: Magnus Kroon. Moderator: Stefan Engeseth.
Anmålan: E-post. OSA max 2 personer.
Datum: måndag den 22 augusti Kl 08.00-10.00 (föreläsningen börjar 08.30).
Plats: SpaghettiOperan Regina, Drottninggatan 71 A (mitt emot Centralbadet). Stockholm.
Pris: 0:- max 2 personer (Ord. pris 499:-/per). Priset inkluderar frukostbuffå .

Om Unplugged Speecheså : Föreläsningar fria från PowerPoint, laserpekare och distans. Målet är att fokusera på mötet och närheten till människor och innehåll.

Sponsor:

test

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden