Nyhetsbrev | nummer 4
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Farväl SJ

Farväl SJIbland måste något då för att nytt skall få liv. Dårför erbjuder vi oss nu att sponsra en dokumentär film vid namnet: Farväl SJ.

Nyligen bokade vår Stefan resa från en Stockholm till Göteborg t/r. Men på biljetterna stod det tvårtom det vill säga Göteborg till Stockholm tur och retur. När han ringde svarade de kundanpassade kundtjänst: Antigen gör man som man ska eller så får man åka i fel riktning. Man måste tacka dem, vilken overkligt kul story. Vi tackar med att sponsra en dokumentär film med arbetsnamnet farväl SJ.
Farväl Falkenberg var en vacker film om en tid som har varit. Likaså kommer farväl SJ spegla en tid som verkar vilja finna sitt slut. Då inget överträffar verkligheten bör en av rollerna gå till Ulf Adelsohn, SJ's fd styrelseordförande.
Om du jobbar på SJ, ha förtröstan när något gammalt där föds något nytt. Efter en skogsbrand växer nya arter fram, kanske en av dem får SJ att köra i rätt riktning.
Om du är filmare eller känner en sådan så sprid detta vidare (seriöst sponsringsintresse finns). – Kontakta oss görna om du/ni vill vara med och sponsra antingen med ekonomi eller på annat sätt t.ex. med din favorit SJ-story. Om tillräckligt intresse finns så kan något nytt födas (ett SJ eller en film).

Exklusiv intervju med Michael Wolf, VD, Swedbank

SwedbankPå Stora Annonsördagen fick vi en exklusiv intervju med Swedbanks VD. Michael Wolf bjöd på starka poänger om hur ledarskap och kommunikation förändras och hur detta påverkar Swedbank. Läs mer.

Kör SAAB efter vår blogg?

SAABSAAB har nu anställt dess största fans och bloggaren: Steven Wade (fanatiskt bra för hela den sociala medievärlden). Vi bloggade om dessa tankar tidigt och Steven skrev om några av de idéerna. Läs mer.

Över 1000 bloggposter på vår blogg
1. This is the thousand bloggpost on this blog
2. A fashion flash-mob in supermarket
3. Why is not India producing any Superbrands?
4. The AMV BBDO Police case was steeling the show at The Guldnyckeln Award
5. Seven witty and smart level of Social Media Engagement
6. Quepasa.com: An latino flirty version of Facebook
7. Will Mopper change outdoor advertising to shopping?

ss 08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden