Nyhetsbrev | nummer 3
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Från iPad till iFly Apple

FlygplansstolVarför samarbetar inte Boeing med Apple och installerar iPads i alla flygplansstolar? Det skulle få Apple att iFly high.

På en långdistansflygning finns där idag dataskärmar som känns mer föråldrade än propellerplan. När vår Stefan försökte starta filmen från bärjan gick det inte. Han kallade då på flygvärdinnan som förklarade: Det är sista resan vi gör med detta plan. När vi kommer fram kommer det att skrotas. Skön humor.
Om Boeing samarbetar med Apple och installerar iPads i alla flygplansstolar skulle de spara miljoner och skapa nya inkomstmöjligheter. Flygplanen förvandlas då till en shoppingvagn - där Apple i sina iPad's kan sälja datorer, musik, böcker högt ovan konkurrenterna. Ombord kan den vara fördiginstallerad med flygbolagets hemsida som startsida. Andra partners som kan ha erbjudande inbyggda; Spel/EA, Bilar/Hertz och annonsörer för resor mm. Boeing kan låta kunderna på 10000 meters höjd vara med och utforma kommande flygplansmodeller. För resenärerna skulle långdistansflygningen nog kännas så kort att de inte vill lämna planet (alternativt köpa med sig sin iPads direkt så de kan lämna planet).

Boeing själva Twittrade om vår iFly blogpost, experter inom flygindustrin hörde av sig och det visade sig att exakt samma bolag där iden uppstod, Finnair, redan har planer på iFly. Om inte Apple vill lyfta iden så kanske det blir Samsung Tabs som landar framtiden.

Ny bok pausar Unplugged Speeches

På grund av bokkontrakt på fjärde boken och andra uppdrag tar vi en paus med Unplugged Speeches. Tack till alla som har hört av sig och vill ha att vi fortsätter, speciellt roligt är det att höra att många hittat både nytt jobb och vänner i publiken.

Missa inte Stora Annonsördagen den 6 april

Toppchefer, succépolitiker, kulturhöjdare och artister. Du har sett dem tidigare. Men aldrig hört dem tala om reklam, varumärke, PR och marknadskommunikation. Läs mer & anmålan.

Testa InMobile gratis

Adimo släpper nu ett nytt verktyg som man lätt kan skapa mobilsajter med. Läs mer & testa.

Topp 10 av 995 poster från vår blogg
1. iPad + Boeing = Will make Apple iFly high
2. Guy Kawasaki's book Enchantment is destroying resistance
3. The fashion industry is provoking animal fanatics to desperate actions
4. The Egypt revolution 2.0 vs The French revolution
5. BizSugar.com: Free sugar to small businesses
6. Testing iPad: Will Toys'R'Us buy Apple?
7. Why Barack Obama will not be re-elected as president and how he could
8. Nokia + Apple = Steve Jobs (new CEO at Nokia)
9. The Google city is born (video)
10. From YouTube to YouPorn

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden