Nyhetsbrev | nummer 11
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Jantepolisen slog till

JantepolisenFörr låg de i vänsterfilen på motorvägarna. Idag kör de på de digitala motorvägarna, där i kommentarersfältens vänsterfil ligger de och bromsar alla som kör över Jantepolisens hastighets gränser.

Värt förra nyhetsbrev iHeaven intervju med Steve Jobs blev omskrivet av Dagens Media och Nöjesguiden men i sociala medier slog Jantepolisen till. De använder sina tangentborden likt batonger för att stoppa åsiktsfrihetens framfart. Vi tycker det är dags och ge dessa anonyma personer en synlighet de förtjänar. Dårför har vi k¨öpt Jantepolisen.se och ger bort den gratis till den som bäst kan förverkliga denna vision: Lägga upp bilder och namn på de som lider av att inte kunna förverkliga Jantelagen. Inköpa en begagnad polisbil och måla om den med ordet jante före ordet polisen. Parkera den publikt och låta den fungera som en gratis bilpool för de som visar nyllet på Jantepolisen.se. Det skulle ge jante-eliten ett ansikte men också en hyllning, som ger dem möjligheten att med tjutande & blinkande syrener stoppa de som vill föra saker framåt för fort. När de arresterar busar kan de läsa upp Jantelagen; du har rätten att inget säga, att inget tro om dig själv. Vi rekommenderar dig att inget mer säga förr än din advokat skyddar dina intressen från Jantepolisens trångsynthet, elakhet och skvaller.
Vi tackar även för alla positiva kommentarer på förra nyhetsbrevet, de negativa återanvänder vi till konceptet Jantepolisen.se. Hör av dig om du känner för att utveckla tankarna vidare, kanske vill någon designa Jantepolisens uniformer?

Stefans föreläsningar och workshops levererar

Stefan EngesethNytänkande inom olika branscher. En av Stefans böcker blev 2006 recenserad av Internet World: Boken ONE handlar om ett av dagens hetaste områden" om hur kundens energi kan styras att tjäna företagets syfte. Idag är ämnet hetare än någonsin, då sociala medier utvecklats till en helhet som inte många företag har råd att inte förstå konsekvenserna utav. Kanske är det därför många av hans föreläsningars om sociala medier idag är är kopplat till teman som t.ex marknadsföring, varumärken, försäljning, ledarskap, konsumentkraft, kreativitet och produktutveckling.
Nyligen genomförda föreläsningar:
– Sju föreläsningar hos Selldorado, tema: Sociala medier som en väg till ökad försäljning.
– StrategiTorget Retail (värd: Bedege), tema: öka försäljning och engagemang med sociala medier.
– Senaste moderator uppdrag: EU konferens, för unga IT entreprenörer. Pressklipp: Nya Afförer.
Video och mer information.

Missa inte Inspirationsdagen med John Cleese & Co

InspirationsdagenGöteborgs Konserthus 24 nov och Stockholms Konserthus 25 nov när världsstjärnan John Cleese kommer föreläsa om kreativitet, skapande och hur vi hittar "flowet" på Inspirationsdagen. Kryddat med Cleese's sanslöst roliga stories och anekdoter. Många fler förelösare medverkar som t.ex Kjell Enhager, Fredrik Lindström och Per Lange.
Mer information och anmålan.

Missa inte Trendgalan den 9 december som i är bjuder på en kreativitetsinjektion!

Trendgalan 2011Årets Trendgala har temat kreativitet och äger rum på den samtida scenen Dansens Hus. Bland talarna finns Daniel Eliasson, VD, Apegroup och Jacqueline Kothbauer som skrivit boken Mediababe. Stefan Engeseth. Programmet för Trendgalan 2011 är under produktion, boka datumet.
Mer information.

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online>

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden