Nyhetsbrev | nummer 9
Hemsida/Blogg   |   Föreläsare   |   Konsultation   |   Böcker   |   Tidigare nyhetsbrev   |   Kontakt

Vikingarnas återkomst + inbjudan = framgång

Förr i tiden drack vikingarna mjöd ur sina fienders skallar. I dag säljer de möbler i platta paket. De gick ifrån blodutgjutelse till framgångar som Ikea och Absolut.

De vikingarna skapade har påverkat framgången för många skandinaviska varumärken. Idag har många företag tappat både mod och innovationskraft. är det dags att byta ut slipsen mot håvamål och svärdet igen?
Boken The Viking Manifesto säljs i 50 länder på 15 språk över hela vårlden men i Sverige är det för tyst. Författarna Claes Andréasson och Steve Strid applicerar vikingarnas sätt att göra afförer för dagens företag och produkter. Det tänker vi utforska på nästa Unplugged Speecheså .

Föreläsning med f.d. pensionerad viking Claes Andréasson

Cleas AndreassonClaes är en av hjärnorna bakom Absolut Vodkas och Marabous segertåg i USA och vårlden. Efter en lång karriär vid The Absolut Company (1989-2001) och 20 är på Marabou berättar han nu om den äkta verkligheten bakom kulisserna. Redan som barn läste han Röde Orm, idag sprider han sin fascination för vikingarna i böcker och föredrag, även i rollen som rådgivare, konsult, bollplank och efterfrågad mentor men framför allt som f.d. pensionerad viking.

Välkommen till fjärde omgången Unplugged Speecheså på SpaghettiOperan Regina den 28 september. De 50 första för boken The Viking Manifesto på köpet, så anmål dig/er görna redan idag.


Förelösare: Claes Andréasson. Moderator: Stefan Engeseth.
Anmålan via E-post. OSA senast den 22 september.
Datum: Tisdagen den 28 september. Kl 08.00-10.00 (föreläsningen börjar 08.30).
Plats: SpaghettiOperan Regina, Drottninggatan 71 A (mitt emot Centralbadet). Stockholm.
Pris: 150:-/person (Ord. pris 499:-) Priset inkluderar frukostbuffå .

Alternativ anmålan/betalning med kontokort eller faktura (rek. minst 2 pers).

Om Unplugged Speecheså : Föreläsningar fria från PowerPoint, laserpekare och distans. Målet är att fokusera på mötet och närheten till människor och innehåll.

Sponsor:

test

08-651 44 54 | 0704-44 33 54

Läs våra böcker online

Detective Marketing.
Turning opportunities into business.


Citera oss görna, men ange källan DetectiveMarketing.com

Kostnadsfri inspiration och tips en gång i månaden