Detectivemarketing.com

Författare släppte 100 böcker 10000 meter upp i luften

forfattare_slappte_100_bocker_10000_meter_upp_i_luften.jpg

07:05, på FlyNordics morgonflight mellan Stockholm och Oslo höll Stefan Engeseth en föreläsning på 10 000 meters höjd. I samarbete med FlyNordic bjöds de drygt 130 passagerarna hans nya bok som ett oväntat och inspirerande tilltugg till morgonkaffet.

Flygandet kan ofta innehålla en liten tupplur, men denna morgon blev det både ny bok och föreläsning till kaffet på morgonflighten mellan Stockholm och Oslo. Författaren Stefan Engeseth höll låda (se bild ovan). Affärsresenärerna kröp högre och högre upp i stolarna medan Stefan förklarade att han som tur är inte är kapten på denna resa, men dock författare till boken ”ONE – A Consumer Revolution for Business.”

En bok som nu släpps internationellt. Han förklarade att mycket av boken är skriven på flygplan, för där känner han sig mest kreativ. ”Den tunna luften ger mig en lätt kreativ berusning och blir därmed en perfekt plats att göra en smygrelease av min nya bok ONE”.

Boken är fullmatad med kreativa möjligheter I hur nya affärer kan landas, med hjälp av den rådande konsumentkraften. På frågor som ”När såg ni senast en VD med sitt företagsnamn tatuerat på armen? Blev det tyst men en VD sa att han gärna ser liknande föreläsningar på ca 15-20 min som inspirerar inför arbetsdagen och att boken är en bra fortsättning.

Tomas Ahlsén, Försäljningschef på FlyNordic; ”Vi tyckte det var en rolig idé och positivt för våra kunder att något annorlunda händer. Redan idag har företag som Debenhams visat sitt intresse för att inspirera passagerarna högt upp i luften där bruset av mobiler, e-post m.m. är avstängt”.

Böckerna var en gåva av flygbolaget och författaren som båda tycker om att prova det ogjorda. Alla landade med Stefans budskap i bagaget; ”sluta jaga era kunder och börja involvera dem”.